Kurser

Bredt udbud af kurser

Strand & Donslund tilbyder uddannelse indenfor arkitektur og systemudvikling. Vore kurser og workshops dækker enterprise arkitektur, forretningsmodellering, forretningsregler og beslutninger, kravhåndtering, use cases samt løsningsarkitektur- og design.

Vi har især fokus på videnoverførsel og kompetenceudvikling. Alt afhængig af din virksomheds situation og behov, kan vi tilbyde at gennemføre et forløb som en kombination af kurser, workshops og coaching. Vi har et sammenhængende materiale, der kan plukkes til den givne opgave med gennemgående eksempler og cases, der øger indlæringen.

Det gode håndværk

Vore kurser har fokus på ’godt håndværk’. Vi arbejder med relevante teknikker, god praksis og modelleringsredskaber, men er neutrale overfor valg af dokumentations- og modelleringsværktøjer og udviklingsproces. Vi bruger som udgangspunkt UML notation, hvor den dækker, og supplerer efter behov.

Underviserne er i deres daglige arbejde beskæftiget inden for de områder, de underviser i. Dette giver dig det største udbytte til dine aktuelle opgaver i din virksomhed, da underviserne besidder indgående praktiske erfaringer fra hverdagens situationer.

Det bedste resultat

Uddannelse er kun et af flere elementer i en samlet kompetenceudvikling. Vi tilbyder også vores ekspertviden i en efterfølgende coaching i konkrete projekter. Det er vores erfaring, at kombinationen af uddannelse og coaching samlet set giver det bedste resultat.

Alle kurser og kursusmateriale inklusiv opgaver og cases er på dansk. Kurserne kan efter aftale afholdes på engelsk.

© Copyright - Strand & Donslund 2018