Kompetencer

Vore faglige kompetencer spænder bredt, med særlig fokus på forretningsudvikling understøttet af it. Vi kombinerer en stærk faglighed med praktisk erfaring fra mange projekter i offentlige og private virksomheder.

Vi tilegner os til stadighed den viden og erfaring, der gør forskellen, når branchestandarder og “best practice” skal omsættes til den rigtige praksis i jeres situation.

Vi er alle erfarne generalister med spidskompetencer inden for vore individuelle specialer. Vi leverer værdi fra start til mål med særlig fokus på nedenstående kompetenceområder.

Vi kan

  • facilitere processen fra initiering til opgaven er gennemført
  • udføre arkitektur- og analysearbejde og levere resultater i jeres projekter
  • opbygge jeres medarbejderes kompetencer gennem uddannelse, mentoring og samarbejde i projekterne
  • hjælpe jer med at udvikle og forbedre jeres metoder og praksis

Forretnings- og
IT-arkitektur

Vigtige sammenhænge og nye muligheder bliver tydelige, når man ser på tværs af virksomheden i arbejdet med forretnings- og it-arkitektur.

Forretningsprocesser
og informationer

Styr på forretningsprocesser og klare definitioner af data sikrer et stærkt udgangspunkt for at udvikle forretningen og understøtte virksomhedens målsætninger.

Forretningsregler og beslutninger

I nogle situationer er det afgørende at forretningsreglerne bliver klart defineret. Vi har metoderne og erfaringen til sikre smidige forretningsprocesser med klare regler.

Specificering af krav

Klare aftaler mellem kunde og leverandør er nødvendigt for at løsningen opfylder behovene. Vi kan hjælpe med at fremme den fælles forståelse og fastholde aftalerne uanset valg af styringsrammer.

Løsningsarkitektur

Her er fokus på fordeling af opgaver og dataudveksling mellem it-løsninger. Vi finder frem til den bedste arkitektur ved at vurdere muligheder i forhold til behov og rammer.

strandogdonslund

Projektledelse

Vi har erfarne projektledere, der kan tage ansvaret for at styre opgaven sikkert i mål. Vore projektledere er certificeret i Prince 2 og agile styringsmodeller.

© Copyright - Strand & Donslund 2018